Zoek

Over ons

EP Limburg is een vaste waarde in de sector.

Wij bij EP Limburg zijn trotse verdeler van de hoogkwalitatieve vorkheftrucks en magazijnmachines van EP Equipment. Intussen zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de sector voor zowel Belgisch als Nederlands Limburg, op wie je blindelings kunt vertrouwen voor een uitstekende service.

Persoonlijke aanpak en advies op maat.

Doe jij een beroep op EP Limburg voor je heftrucks of machines, dan komen wij ter plaatse om met jou je wensen en behoeften te overlopen.

We bekijken mogelijke knelpunten en denken met je mee alsof het voor ons eigen bedrijf is. Op basis daarvan verlenen we je professioneel advies op maat.

Komen we samen tot dé oplossing? Dan maken we een gedetailleerde offerte op en gaan we voor je aan de slag!

90%

Van de onderdelen zijn zelf ontworpen en geproduceerd door EP.

NR. 1

Class 3 fabrikant ter wereld.

70

Marktleider in lithium-ion technologie.

Waarom kopen bij EP Limburg

Onze kernwaarden

EP Limburg is dé specialist als het gaat om hoogwaardige machines voor een betaalbare prijs. Wij begrijpen dat kwaliteit niet altijd duur hoeft te zijn en streven ernaar om onze klanten de beste machines aan te bieden tegen een concurrerende prijs. Bovendien kunt u bij EP Limburg rekenen op lokale service ondersteuning. Ons team van experts staat altijd klaar om u te helpen bij onderhoud, reparaties en technische vragen.

Wat onze machines nog aantrekkelijker maakt, is onze keuze voor onderhoudsvrije lithium-ion technologie. Deze geavanceerde batterijtechnologie biedt vele voordelen, zoals een langere levensduur en snellere laadtijden. U kunt dus rekenen op betrouwbare prestaties zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over onderhoud.

Bij EP Limburg begrijpen we ook dat tijd van essentieel belang is voor bedrijven. Daarom zorgen wij voor korte levertermijnen, zodat u snel over uw nieuwe machines kunt beschikken en uw projecten kunt voortzetten zonder vertraging.

En tot slot bieden wij uitgebreide garantiemogelijkheden voor al onze machines. Wij geloven in de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten en staan achter wat we leveren. Met EP Limburg kunt u met een gerust hart investeren in hoogwaardige machines die lang meegaan en waarop u kunt vertrouwen.

Sollicitaties

Versterk ons team!

De deuren van onze twee vestigingen staan altijd open voor gemotiveerde werkkrachten met een passie voor het vak. Zie jij een gevarieerde job in een hartelijk team wel zitten, waar je de kans krijgt om je talenten volop te ontwikkelen? Neem dan gerust contact op. We leren je graag kennen!

Blijf op de hoogte van verschillende onderwerpen die wij hier bij EP Limburh beleven.